Dag 7 in Blankenberge

De vermoeidheid begint stilaan te wegen bij onze schakertjes: dat merken we aan het uur van wakker worden ’s ochtends 😉 Toch blijft het enthousiasme om naar de schaakborden te vertrekken groot!

Het was niet gemakkelijk om alle spelers op de foto te krijgen bij het begin van de partij… bij Mardoek was er geen doorkomen meer aan en Loïc vonden we zelfs niet achter zijn bord… maar dat was ook eenvoudig te verklaren: nog binnen de tien minuten had hij reeds zijn tegenstander mat gezet!

Niet veel later kwamen ook Manu en Lasse vertellen dat ze hun partij wonnen en ook Seppe huppelde binnen met een remise! 3.5/4 om 10.00u ’s ochtends… dat was alvast een goede start!

Een half uurtje later konden we onze teller aanpassen naar 5.5/7: Robbe en Arthur wonnen ook hun partij, maar Alice’s tegenstandster was een maatje te sterk.

En dan was het weer wachten op Tibe en Mardoek, die sterke tegenstanders voor hun neus geschoteld kregen. De partij van Mardoek kon dankzij de live borden boven mee gevolgd worden, terwijl het bij Tibe – net zoals de andere dagen – gewoon wachten was…

Tibe kwam om 13.07 buiten, teleurgesteld met een remise in een gewonnen stelling, maar met nog maar 1 ruime minuut op de klok, was dat net iets te kort om het te kunnen afmaken…

Mardoek won wel zijn partij!

Met nog 1 ronde te gaan morgenvroeg zijn dit de voorlopige eindscores van onze jeugdspelers:

Arthur : 5.5/8 – 5 gewonnen, 1 remise, 2 verloren

Manu: 4.5/8 – 4 gewonnen, 1 remise, 3 verloren

Loïc: 4/8 – 4 gewonnen, 4 verloren

Seppe : 2.5/8 – 2  gewonnen, 1 remise, 5 verloren

Lasse : 4.5/8 – 4  gewonnen, 1 remise, 3 verloren

Robbe: 3/8 – 3 gewonnen, 5 verloren

Tibe:      5/8 – 3 gewonnen, 4 remise, 1 verloren

Alice: 3/8 – 1 gewonnen, 2 remise, 1 bye, 4 verloren

Mardoek : 4.5 /8 – 4 gewonnen, 1 remise, 3 verloren