Clubsouper

Op zaterdag 17 oktober 2015 organiseerde De Mercatel zijn jaarlijkse souper. De formule werd in een nieuw jasje gestoken en het bestuur koos voor een meer gezinsvriendelijke formule, met in de namiddag een gezellige Mercatel-bingo, aansluitend een lekker aperitiefje, gevolgd door een pastabuffet, en als afsluiter de enige echte Mercatel-quiz.
Uiteraard werden ook onze clubkampioenen van vorig seizoen, zowel bij de jeugd als bij de volwassenen, gevierd.
Bij de jeugd waren Tibe, Lasse, Wannes en Josse de 4 laureaten – en bij de volwassenen mochten Marck, Stijn en Elias de geldprijs in ontvangst nemen! Proficiat aan al onze kampioenen!

Wie er bij was, kan heerlijk nagenieten bij onderstaande foto’s, en wie er niet kon bijzijn, zal merken dat hij/zij een gezellige namiddag en avond in onze club gemist heeft.

Het bestuur van de Mercatel bedankt iedereen die er mee voor gezorgd heeft dat deze souper zo een succes werd. In de eerste plaats alle aanwezigen : jullie enthousiaste aanwezigheid bevestigde nogmaals dat De Mercatel een hechte vriendengroep is, waar iedereen welkom is om te (leren) schaken, maar waar ook iedereen zich welkom voelt en zich “thuis” kan voelen!

Uiteraard bedanken we ook alle helpers: de organisatie van de souper vraagt heel wat werk, voor, tijdens en na de schermen! We bedanken iedereen die een handje toestak, van het maken van de uitnodiging en het klaar maken van de lekkere aperitiefhapjes, tot het dekken van de tafels en het afwassen van het laatste glas!

In het bijzonder danken we Rudy en Nicole – het is onmogelijk om op te sommen wat zij deden!

Een extra dank je wel ook voor Chris Cuppens: de Mercatel-bingo was gewoon af, dankzij jou… en nadien toverde je mee de lekkerste aperitiefhapjes in elkaar!

Marck, bedankt voor het bedenken van de animerende en breinbrekende quizvragen!

Jean, bedankt voor je hulp, maar ook bedankt voor de vele leuke prijzen, ze zorgden voor de kers op onze bingo-taart!

Tot slot bedankt aan Filip, mede dankzij jou werd de souper net voor het sluiten van de poort op een fijne manier afgesloten!