debutantencriterium Wetteren

Zaterdag waren acht jeugdspelers ingeschreven voor het debutantentoernooi in Wetteren. De zaal was berekend voor 50 tafels, juist genoeg plaats voor de deelname van 100 schakers. Begeleiders en ouders konden dus niet in de zaal verblijven wegens plaatsgebrek. Gelukkig konden de ouders buiten genieten van een zonnige namiddag.

De resultaten van onze jeugdspelers konden niet beter. Joren en Jens waren door de goede prestatie in de voorronden geplaatst in de A-finale van stap 3. Joren behaalde 2,5 op 3 in deze finaleronde en was de winnaar van stap 3. Pu behaalde 2,5 op 4 in de voorronden en kon door het goede resultaat nog deelnemen in B-finale van stap 3.

Tyrese won al zijn partijen in de voorronden, met 4 op 4 bij de stap 2. Hij mocht alzo naar de A-finale stap 2. Wat een succes met zijn eerste deelname aan een jeugdtoernooi. Pepijn heeft ons zeker verrast en kon zich plaatsen voor de B- finale van stap 2. Silas had een mindere dag, won 2 partijen in de voorronden. Maar is wel winnaar van de E-finale stap 2.

Liano deed het goed voor zijn eerste deelname stap 1. In de voorronden 1,5 op 4, in de G-finale 2 x winst op 3. 

Rinse voelde zich niet goed en had hoofdpijn, hij gaf forfait na eerste ronde.

Alle resultaten kan je hier bekijken.

Rudy