debutantentoernooi Deinze

Zondag waren we met 5 jeugdspelers aanwezig voor deelname aan het debutantentoernooi in Deinze.

Dante, Bruno en Victor speelden in de groep stap 2.  Ze deden het uitstekend. In de 4 voorronden kon Dante met 4 maal winst zich voorbereiden voor de A- finale. De voorronden worden verdeeld in twee groepen. De 1ste en 2de van beide groepen spelen daarna nog met 4 spelers de A-finale. (3 ronden). De 3de en 4de van beide groepen spelen dan ook een B- finale poule  ( 3 ronden )

Er waren 40 deelnemers voor stap 2, dus 10 finalepoules met 4 spelers. Victor kon in de voorronden 3 partijen winnen van de vier en won de finale poule C met gouden medaille. Na 4 deelnames van Bruno aan debutantentoernooien zie ik hem steeds maar beter worden. Hij zal zoals vele debutanten eens meer  moeten denken na iedere zet, er is tijd genoeg op de klok.

Arnaud en Serafim waren deelnemers bij stap 3. Arnaud kon  door 3 partijen te winnen in de voorronden zich plaatsen zoals Dante in de A-finale bij stap 3. Ik was blij dat Serafim er ook bij was, we zullen hem stimuleren dat hij er op 1 april in Evergem er ook zal bij zijn voor het volgende debutantentornooi.

Alle uitslagen zijn hier te vinden.

Rudy